Uvjeti korištenja web stranice OPG PAVUNIĆ .

Dobrodošli na web (dalje i “internet”) stranice opg-pavunic.hr!

Domena opg-pavunic.hr je u našem vlasništvu i prikazuju istovjetan sadržaj. Pristup ovoj / našoj stranici i podacima sadržanim na njoj podliježu dolje navedenim Uvjetima korištenja. Nastavite li dalje koristiti naše web stranice, smatrati će se da ste pristali na predmetne pravne uvjete i smatra se da ste suglasni pridržavati se ovih Uvjeta korištenja, koji zajedno s našom Politikom privatnosti i Politikom kolačića reguliraju odnos “ OPG Pavunić” i Vas kao korisnika informacija.

Ako se NE slažete s Uvjetima korištenja ove web stranice molimo Vas da ju ne koristite.

Pojam “ OPG Pavunić” ili zamjenice (mi, nas, naše …) odnose se na vlasnika ove internet stranice, OPG Pavunić.
Pojmovi (zamjenice) u drugom licu jednine ili množine (ti, vi, vaši…), odnose se na korisnika ili posjetitelja naše internet stranice.

Korištenjem naše internet stranice pristajete na sljedeće uvjete korištenja:

Sve informacije dostupne na internet stranicama isključivo su informativnog karaktera, ne smiju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećima. Vlasnik web stranice zadržava pravo izmjene sadržaja bez najave.

Niti OPG Pavunić, niti bilo koja treća strana ne dajemo bilo kakvo jamstvo ili garanciju na za točnost, istinitost ili pouzdanost bilo kojeg od podataka pohranjenih na našim internet stranicama. Ne jamčimo, izričito ili prešutno, uključujući jamstva u pogledu utrživosti, niti preuzimamo bilo kakvu odgovornost za potpunost ili korisnost bilo koje od izloženih informacija. Do zakonom predviđenih ograničenja, ne odgovaramo za bilo kakvu izravnu ili neizravnu, slučajnu, nematerijalnu ili materijalnu štetu, gubitke ili troškove nastale kao rezultat upotrebe ili nemogućnosti upotrebe koje od informacija dostupnih na našim internet stranicama.

Korištenje bilo kojih informacija ili materijala s naše internet stranice je isključivo Vaša odluka i OPG Pavunić nije niti na koji način odgovoran glede Vašeg korištenja informacija ili materijala.

Sadržaj Naše internet stranice su vlasništvo ili su zaštićeni kao naše intelektualno ili materijalno vlasništvo. Sadržaj i materijal obuhvaćaju: fotografije, tekstualni sadržaj, grafiku, dizajn i raspored sveg i nije ograničen na cjelovito i generalno vlasništvo. Korištenje ovih materijala i sadržaja je izričito zabranjeno ukoliko nije u skladu s autorskim pravima, koja su sastavni dio ovih Uvjeta korištenja.

Zaštitni znakovi ( koji nisu u našem vlasništvu ili pod licencom) su posebno označeni.
Bez izričito pismenog odobrenja OPG Pavunić korištenje materijala i sadržaja se smatra neovlaštenim korištenjem te može dovesti do zahtjeva za naknadu štete.

Naša internet stranica može sadržavati poveznice/linkove na druge internet stranice. Te poveznice nisu pod našom kontrolom i postavljene su radi informiranja Vas i mi ne snosimo odgovornost za sadržaj tih internet stranica.

Svi korisnici usluga OPG Pavunić ravnopravno po potrebi i vremenu uz pristanak korisnika u svrhu promidžbe mogu ostvariti pravo na uslugu koja će se uz privolu koristiti u marketinške svrhe.

Dopušteno je stavljati poveznicu OPG Pavunić ili njenog sastavnog dijela na druge stranice.

Zaštita privatnosti pronaći ćete na sljedećoj poveznici
https://www.opg-pavunic.hr/politika-privatnosti/

Skip to content